je prazna!
Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo vsebine. Nekateri so nujni za pravilno delovanje strani, drugi pa so izbirni. Več informacij
Začimbe dajejo jedem prijeten okus in so srce ajurvedske kuhinje. V ajurvedi so povezane z uravnoteženjem šestih okusov in ravnovesjem doš. Doše (vata, pitta in kapha) so ajurvedski principi, ki nimajo ustreznega ekvivalenta v sodobni znanosti.
Ajowan ali ajovan ali tudi ajavin po okusu spominja na timijan. Zdrobljenega ali mletega dodamo indijskim jedem ali karijem. Začimba, ki se v Indiji pred pripravo običjano najprej prepraži, je pogosto kombinirana z ingverjem in asafoetido. Odlično ujema s krompirjem, kruhom, pecivom, stročnicami.
Sestavine: ajowan*, cel
Poreklo: Indija
Neto količina: 30 g
Opozorilo: Izdelek ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati na suhem in zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo
Ponedeljek - četrtek: 8.00 - 16.00
Petek: 8.00 - 14.00
Možnost kartičnega plačevanja. Zagotovljena zaščita osebnih podatkov preko SSL-kodiranja.
Možnost kartičnega plačevanja. Zagotovljena zaščita osebnih podatkov preko SSL-kodiranja.