je prazna!
Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo vsebine. Nekateri so nujni za pravilno delovanje strani, drugi pa so izbirni. Več informacij
Začimbe dajejo jedem prijeten okus in so srce ajurvedske kuhinje. V ajurvedi so povezane z uravnoteženjem šestih okusov in ravnovesjem doš. Doše (vata, pitta in kapha) so ajurvedski principi, ki nimajo ustreznega ekvivalenta v sodobni znanosti.
Cejlonski cimet (Cinnammomum zylanicum) ali pravi cimet od drugih vrst cimeta izstopa s svojo sladko in prefinjeno lesno aromo. Je priljubljena sestavina za pripravo sladic, peciv, riževega pudinga in sladoleda.
Zaradi svoje arome se cimet odlično poda k sadju in čokoladi, uporablja se ga za pripravo pijač, na primer za kuhano vino, punč, likerje in čaj.
Lahko ga uporabite tudi za slane jedi - v Indiji je del številnih mešanic curryja.
Sestavine: cejlonski cimet*
Poreklo: Šrilanka
Neto količina: 5 kosov
Opozorilo: Izdelek ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte na suhem, zaščiteno pred svetlobo.
Ponedeljek - četrtek: 8.00 - 16.00
Petek: 8.00 - 14.00
Možnost kartičnega plačevanja. Zagotovljena zaščita osebnih podatkov preko SSL-kodiranja.
Možnost kartičnega plačevanja. Zagotovljena zaščita osebnih podatkov preko SSL-kodiranja.