je prazna!
Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo vsebine. Nekateri so nujni za pravilno delovanje strani, drugi pa so izbirni. Več informacij
Koža obraza je ves čas izpostavljena in nezaščitena, zato se tekom dneva na njej naberejo številne nečistoče, ki lahko privedejo do aken, zanašenih por in drugih nevšečnosti.
Zato je pomembno, da vsakodnevno poskbimo za čiščenje kože – da bo koža ohranjena, mehka, pomirjena in pripravljena za nadaljno nego.
Micelarna voda blagovne znamke Tutti Frutti vsebuje številne edinstvene učinkovine, med katerimi najdemo:
Ker je kar 98 % vseh sestavin naravnega izvora, po uporabi micelarne vode kože ni potrebno izporati z vodo. To se priporoča samo v primeru, da micelarno vodo uporabljate za odstranjevanje ličil – po čiščenju kožo umijte še s toplo vodo.
Izdelek je 100 % veganski in je nežen do kože, zato je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo.
Priporočena uporaba: Tekočino nanesite na bombažno blazinico in si z njo umijte obraz, vrat in dekolte. Menjajte blazinice in ponavljajte postopek, dokler blazinica ni čista. Priporočena je uporaba zjutraj in zvečer.
Če uporabljate za odstranjevanje ličil, obraz potem sperite še s toplo vodo.
Sestavine (INCI): Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Decyl Glucoside, Polysorbate 20, Citrus Aurantium Amara (Orange) Fruit Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Malic Acid, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Citric Acid, Lactic Acid, Mentha Arvensis (Wild Mint) Herb Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Sodium Levulinate, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene.
Neto količina: 200 ml
Opozorilo: Porabiti v 6 mesecih po odprtju. Shranjevati na temperaturi 8–25 ⁰C.
Ponedeljek - četrtek: 8.00 - 16.00
Petek: 8.00 - 14.00
Možnost kartičnega plačevanja. Zagotovljena zaščita osebnih podatkov preko SSL-kodiranja.
Možnost kartičnega plačevanja. Zagotovljena zaščita osebnih podatkov preko SSL-kodiranja.