je prazna!
Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo vsebine. Nekateri so nujni za pravilno delovanje strani, drugi pa so izbirni. Več informacij
Cimet, oziroma cejlonski cimet ali pravi cimet, je ena izmed najstarejših začimb na svetu. Prve zapise o cimetu naj bi našli že na papirusih starih Egipčanov.
Pridobljen je iz notranjega dela posušene skorje ali lubja cimetovca (Cinnamomum zeylanicum), ki je aromatično drevo tropskih krajev. Izvira iz Šrilanke in Indije, od koder se je razširil po celem svetu.
BIO Cejlonski cimet v kapsulah je super izbira za vse, ki se zavedate blagodejnih lastnosti te vsestranske začimbe, ki je zelo cenjena tudi v ajurvedski tradiciji.
Cimet je izjemno priljubljen pri osebah, vključenih v shujševalne programe, saj lahko pomaga vzdrževati normalno raven sladkorja v krvi in telesno težo.
Prednosti kapsul BIO Cejlonski cimet:
Izdelek je prehransko dopolnilo.
Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli z velikim kozarcem vode, najbolje med obrokom.
Pakiranje zadostuje za 90 odmerkov.
2 kapsuli* | |
---|---|
Cejlonski cimet | 1000 mg |
*Priporočen dnevni odmerek.
Sestavine: cimet*, hipromeloza (HPMC; rastlinska ovojnica kapsule).
*Iz certificirane ekološke pridelave. SI-EKO-002. Kmetijstvo izven EU.
Vsebina: 180 kapsul
Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere in osebe, ki sočasno jemljejo predpisana zdravila, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom ali zdravstvenim delavcem. V primeru neželenih učinkov prenehajte z uživanjem in se posvetujte z zdravnikom. Ni primerno za mlajše od 18 let. Shranjevati na hladnem in suhem.
Ponedeljek - četrtek: 8.00 - 16.00
Petek: 8.00 - 14.00
Možnost kartičnega plačevanja. Zagotovljena zaščita osebnih podatkov preko SSL-kodiranja.
Možnost kartičnega plačevanja. Zagotovljena zaščita osebnih podatkov preko SSL-kodiranja.