je prazna!
Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo vsebine. Nekateri so nujni za pravilno delovanje strani, drugi pa so izbirni. Več informacij
BIO rjavi sladkor Demerara je poimenovan po kraju izvora – izvira namreč iz Paragvaja. Prepoznamo ga po rahli obarvanosti in prijetni nežni aromi melase, zanj pa so značilni večji zlato svetleči kristali.
Ravno zaradi svoje strukture je odličen dodatek vsem jedem in sladicam, ki potrebujejo dodatno hrustljavost, kot so drobljenci, osnove oziroma testo za pito, piškoti, ovsene palačinke in podobno. Prav tako ga seveda lahko uporabljate za sladkanje vašega najljubšega toplega napitka, drugih pijač ter jedi.
Prednosti BIO Demerara rjavega sladkorja:
Hranilna vrednost | na 100 g |
---|---|
Energijska vrednost | 1683 kJ (396 kcal) |
Maščobe | 0 g |
- od tega nasičene maščobe | 0 g |
Ogljikovi hidrati | 99 g |
- od tega sladkorji | 99 g |
Prehranske vlaknine | 0 g |
Beljakovine | 0 g |
Sol | 0,01 g |
Sestavine: trsni sladkor Demerera*. *iz ekološke pridelave. BG-BIO-22. Kmetijstvo izven EU.
Država porekla: Paragvaj
Neto količina: 300 g
Opozorilo: Shranjevati na hladnem in suhem prostoru, pri sobni temperaturi.
Ponedeljek - četrtek: 8.00 - 16.00
Petek: 8.00 - 14.00
Možnost kartičnega plačevanja. Zagotovljena zaščita osebnih podatkov preko SSL-kodiranja.
Možnost kartičnega plačevanja. Zagotovljena zaščita osebnih podatkov preko SSL-kodiranja.