Stearinska kislina (Stearic Acid)
Stearinska kislina deluje kot sredstvo za stabilizacijo emulzije in ima lastnosti zgoščevanja. Spozn..
Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo vsebine. Nekateri so nujni za pravilno delovanje strani, drugi pa so izbirni. Več informacij
Tapioka - škrob ne vsebuje glutena, zato je prava izbira za ljudi z intoleranco na gluten. Spoznajte tapioka škrob in si preberite celoten opis...
Opis
Kaj je tapioka – škrob?
Tapioka – škrob je narejen iz korena rastline kasave. Čeprav se lahko uporablja kot moka za peko, se uporablja predvsem kot zgoščevalnik. Tapioka se pogosto uporablja v azijski kuhinji, zlasti v tajskih receptih.
Tapioka ne vsebuje glutena, zato je prava izbira za ljudi z intoleranco na gluten, saj se lahko uporablja tako pri peki, kot tudi pri kuhanju z namenom zgoščevanja jedi. Prav tako tudi ne vsebuje beljakovin, zato je dobra izbira za tiste, ki poskušajo zmanjšati vnos beljakovin v telo.
Uporablja se za pripravo kruha, dodaja se v pudinge in druge sladice oziroma prigrizke, pogosto je dodan tudi juham in omakam. Ima nevtralen okus in veliko moč zgostitve.
Prednosti uporabe tapioka škroba:
Stearinska kislina deluje kot sredstvo za stabilizacijo emulzije in ima lastnosti zgoščevanja. Spozn..
Skvalan ohranja kožno pregrado in hidracijo kože, hkrati pa je tudi antioksidant. Človeško telo ga p..
Ponedeljek - četrtek: 8.00 - 16.00
Petek: 8.00 - 14.00
Možnost kartičnega plačevanja. Zagotovljena zaščita osebnih podatkov preko SSL-kodiranja.
Možnost kartičnega plačevanja. Zagotovljena zaščita osebnih podatkov preko SSL-kodiranja.